Pow Wow Wah

Så har mormor och morfar åkt. Med kisse jamandes i buren hoppade de in i taxin och vi blev kvar med jättekallt och... Ja vad vi nu blev kvar med. Var ute en stund med mamma och fotograferade tills kameran tyckte det var lite kallt, det tyckte inte jag för jag svettades trots -23 grader. Sedan körde jag och brorsan till Lövberg för att se hur det gick för Sara och Marcus.


Jag läste just en sak i en blogg, en kille som hade nekat en tjejs vänförfrågan på facebook för hon hade för många vänner. Hon hade runt 1000 vänner och han tycker att de med över 500 ska man vara misstänksam mot. Att hon säkert skrev runt till massor av killars bloggar för att bli vän med dem och får dem att tro att de är den ende men har dem alla på facebook. Visst vissa kan jag förstå att man ska vara misstänksam mot men ska man inte vara det mot alla på nätet? Jag har för tillfället 669 vänner och jag kan säga att jag känner och har träffat så gott som varenda en av dem. Det är högst 10 stycken som jag inte känner alls. Ska man vara misstänksam mot mig då?

Så otroligt tomt
Så ensamt
Då jag knappt hör någonting
Ifrån dig
Men tankarna finns kvar

Om Sussi

Har fått lite påtryckningar att jag måste uppdatera bloggen så jag gör väl det. Även om det finns de som är ännu segare på det än jag! Jag frågade vad jag skulle skriva om och fick svar, så jag ska skriva om Sussi. Kan ju börja med min omskrivning av henne och göra henne längre, så man slipper böja sig så mycket om man ska ge henne en kram. Sen kan man kanske göra henne blond... Eller varför inte blått hår? Passa på lite då man har chansen att göra om. Blått hår som Plupp har. Precis så som han har håret.

Kan också göra så hon får större fötter så jag kan låna skor av henne, men ändå inte så stora att hon kan låna mina skor ;P Om vi väger precis lika kan vara kul om vi ska gunga gungbräda tillsammans någongång. För hon är ju ingen utan-studs. Lite starkare också så jag kan öva mot henne i armbrytning...

Fast... Det var nog inte så här hon menade med att jag skulle skriva om henne. Hon menade kanske att jag skulle skriva hur hon är och varför hon är bra, precis som hon är. Inte skriva hur man kan förändra. Det vill jag ju ändå inte. Nu ska jag gå och duscha, så om ni vill läsa hur den riktiga, naturliga Sussi är kan ni läsa hennes egen blogg här!

Jag har spelat innebandy nu ikväll. Riktigt kul och jag fick inviga mina nya inneskor. Kevin hjälpte mig att böja klubban lite, ska bara skjuta in den lite mer. Duscha var det ja, svetten hinner torka in annars.. Men jag luktar visst gott ändå har jag hört.


God Jul.

Ändrade planer som sagt så jag och pappa åkte iväg. Först Dorotea, lämnade vår gamla skoter och släpet. I Hoting lämnade vi ena bilen på rep från älgkrocken och fortsatte med andra bilen till Åsele och Österstrand där vi sov. Tisdag åkte vi till någonstanns i Jämtland, jag sov hela vägen dit så jag vet bara att det var i skogen. Skiljde renar hela dagen i -20 grader, vi hade fler renar än väntat där så det blev fullastat i kuren. Tolv på natten kom vi tillbaka till huset i Österstrand så vi fick äta och sova. Jag fick i alla fall "se" nästan en hel film på hemvägen.
Onsdag åkte vi till Vilhelmina och jag träffade den snyggaste psykologen någonsin. En som inte var lika inkörd på sitt yrke som de andra och förstod hur jag menade. Jag ligger visst steget före. Efter det åkte vi till Doro igen för att hämta nya skotern och släpet. Lynx Xtrim 550.

Mormor och morfar har kommit! Kisse också men han ligger nog mest och sover och gör han inte det så går Mio och luktar på honom. Idag har pappa varit snäll och lagat min bil, ska bara på Metropolen och rikta däcken. Jag tänker bara alldeles för mycket, sååå komplicerat. Inte länge kvar nu...

Jag sover i alla fall riktigt gott, always alone, never alone.
Förkläde, rep eller bh, bara välj! ;P


Tomtens renar

Vardagsrummet

Före                                Halvvägs                        Efter




Always Country

Nu är det färdigt! Bilder kommer sen. Det ser ut som ett helt annat rum i alla fall. Det blev ändrade planer i familjen. Jag och farsan åker idag till Hoting med två bilar, lämnar Navarran och åker imorgon på skiljning. Får sova i vårat hus i Österstrand då två nätter. På onsdag blir jag i Vilhelmina. Vi ska också hämta vår nya skoter. Det känns inte alls som om det snart är jul men det är ändå rätt skönt. Räcker att det är jul då det är jul. Mormor och morfar kommer hit så det blir riktigt bra.

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra, jag kan inte det heller egentligen men jag skulle vilja. För det känns ju lite som om det är mitt fel också även om det inte är det.

Nej nu ska jag packa färdigt med utekläderna och sånt. Kramas lite mer med Mio som är så otroligt kelig!

Bara få titta
Vara, hålla om
För evigt

Tape Tse Ring!

Liiiite surt tycker jag det är. Att man måste betala 50kr extra för att man inte hade lösa pengar på sig utan tog på faktura i stället. Varför jag inte hade lösa pengar? För att jag inte trodde eller tänkte på att det kanske kostade någonting... Har fyllt på mobilen nu också för jag hade både skickat upp alla gratis sms och det var slut på dagar. Skickade upp de sista pengarna nyss också så bäst att fylla på, nu har jag 5000 gratis sms!

Vi åt renskav till middag, det är nog bland det godaste som finns. Nu ska jag gå ner och fortsätta tapetsera, vi har gjort hälften. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt utan mycket mörkare men vi får väl se hur det blir...

HAHA måste bara säga att jag kollade på mitt kontos senaste händelser och såg en insättning på 200 med kommentaren BAJS. Funderade två sekunder, sen kom jag på att det nog är för toapapperet! HAHA skitroligt...

Om Jag Vore En Grävmaskin, Då Skulle Jag Vara Orange!

Jag har svårt att andas. Visst det var i oktober men ändå... Jag vet ju, visste ju, men varför plågas i onödan?

Jaja, var på massage idag och det behövdes verkligen! Skulderbladen hade börjat fastna där högst upp och det satt rätt djupt. Mitt nyckelben gör väldigt ont så han tittade på det med och han blev osäker. Kunde inte säga om det hade varit brutet eller inte för det hade symptomen till det men ja... Läkt nu men det låg inte riktigt rätt, inte likadant som det andra i alla fall. Tack ni två som fixade så det blev så i alla fall. Jag var ironisk där om det inte framgick.

Imorgon ska det bli fint i vårat vardagsrum. Just nu är det väldigt tomt sånär på tv:n och sofforna så det ekar. HoHO!

Natten till idag sov jag mer än skönt, tvivlar på att sömnen blir lika bra i natt. Nu ska jag ta tillbaka täcket som Mio har lagt sig på och försöka sova. Godnatt.

Enjoy the Ride

Nu är hela familjen samlad hemma igen. Det känns bra! Mio ligger och sover vid mina fötter och är bara helt mys. Men nu vaknade han till och tittar på mig nyvaket :P Så söt!

Godnatt

Jag ÄR Bara Bäst i Paint


Du kanske skiter i det fullständigt. Jag bryr mig inte riktigt. Men här är den, helt gjord av mig.
Helt rosa också, för alla flygande elefanter är det.

Jag kanske borde starta värmen i mitt rum nu
Mamma tyckte inte det var så bra
Med stängda element då det är så kallt ute

Jag är i alla fall varm i hjärtat
Än har inte det och min själ börjat frysa ut
Allt och alla


Allt Runt Omkring Dig Slutar Existera

Grattis! <3

Jag är så otroligt trött fast jag sov ungefär 10 timmar i natt. -34 grader kallt ute idag, bilen ville inte starta så jag fick springa till affären med ett brev. Det var kallt. Efter tio minuter, lite kaffe och två lakritsgodisar och en bulle som jag fick där så gick jag hem. Ännu kallare. Sen har jag bara myst med Mio. Börjat tömma vardagsrummet.
Även om det är kallt ute, så var inte det anledningen till att allt frös för nån sekund. Kändes inte så kul men hoff.. Man får ta det som det kommer.
Hejs

Utdraget Gummiband

Lördagen jobbade jag heeeela dagen. Kom från sportis kl halv 2 på natten och vissa i grundskolan är verkligen uppkäftiga. Vi förlorade matchen mot Luleå i söndags men jag tycker ändå det var en rolig och bra match. Herrarnas match efteråt var händelserik och ett rött kort utdelades. Jag satt med Luleå IBK's damer och tittade på den, kändes lite lustigt att vara den enda där som klappade händer då Kiruna gjorde mål. Men roligt att träffa Sandra.

En dag och 60 mil senare befann jag mig i Vilhelmina. Jag och Denise sov hos Filip och vi hade det riktigt trevligt. Igår, tisdag, hade jag en riktig otursdag. Jag kom nyss på att mina blöta strumpor är kvar i bilen och de har nog frusit till is nu. 800 kr med frakt kostar de nya delarna till bilen. Men jag hade ändå tur i oturen, det kunde ha gått riktigt illa.

Låg och kollade en film med Pernilla innan jag körde hem. Mys, bra film också. Men vägen hem var inte rolig, det snöade mycket, jag kunde nästan inte styra ordentligt och jag vill inte veta hur mycket zickzack jag körde. Hade som tur var bra sällskap över sms så jag höll mig lugn och levande.

Väl hemma kom min varg och överföll mig, skällande och hoppande och alldeles överlycklig. Jag har saknat min säng också. Idag mår jag sådär, säkert på grund av sprutan jag tog igår. Nu ska jag kramas mer med Mio och sen göra mig i ordning för jag ska på Saxnäs Skola's julfest.

Kom och kramas med mig nu va?


Jag Säger Bara Hejdå

HAHA jag måste bara uppdatera en gång till för jag läste just en sak. Jag ska visst ha varit oärlig och spridit rykten (!?) men ska själv ha fått alla korten på bordet. Man ska kanske inte kasta sten i sitt eget glashus va? Jag har visst bara fått höra halva sanningen. Eller om jag nu fått hela sanningen så betyder det ju att du ljuger för en annan. Du känner inte mig och har antingen missuppfattat totalt eller så blundar du fast du vet. So what att jag tar det i bloggen och egentligen, vem ska man dölja det förflutna för? Gjort är gjort, bara att acceptera och gå vidare. Om jag vore henne skulle jag nog vilja veta och kunna välja sen efter det men vem bryr sig om mina tankar.

See ya fuckerz

What Doesn't Kill

Jag som skulle sova tidigt igår kunde verkligen inte somna. Jag som skulle kliva upp tidigare idag kunde bara inte öppna ögonen. Men ikväll blir det att sova tidigt för imorgon måste jag upp för jag ska jobba. Chefen ringde när jag var hos min fru och lämnade en nyckel. Han frågade om jag var blyg och Malin hörde det och började skratta för hon kunde inte tänka sig att jag skulle ha svårt att prata. Nån gång.

Hela dagen har snart gått. Tänker på rådjuret och räven. Jag hatar tanken så mycket att jag blir irriterad och kan få en klump i halsen av att bara snudda vid tanken. Jag ska tänka på min "lilla" varg i stället. Eller nåt.

Nu ska jag äta middag! Kyckling med beasås, mums. Mina knän svider hemskt mycket fortfarande och mamma sa jag borde tvätta men då svider det ju mer. Fan. Kan inte ens stå på knä, varför jag nu skulle göra det men...

In My Head

Idag var jag duktig tycker jag! Jag både diskade och lagade middag. Kyckling med ris. Sen ikväll diskade jag en gång till. Men var dessvärre inte i tid till träningen... Men det gick bättre för mig där idag i alla fall även om jag skrapade upp båda knäna rätt mycket. Det sviiiider, helst när jag skulle duscha.

Imorgon ska jag hämta nycklar på Kiruna Guidetur, tömma lägenheten och se om jag hittar några lampor med blått ljus till bilen. Om inte det finns får jag köpa ett par med högre watt i stället.

Haha att köra raggen och lyssna på låtarna från Titanic, det var någonting nytt! Inget jag lyssnar på medan jag kör i vanliga fall men Kemi fick bestämma musik och jag har ju ingen dansbandsmusik så ;P

Du kan inte ignorera mig för evigt och du kommer inte glömma mig. Och jag har massa saker jag måste betala nu, sammanlagt runt 3000 kr tror jag och det är mycket! Får försöka lösa det... Dessutom är mina gratis sms snart slut, nio dagar kvar men bara 800 st kvar att skicka. Sedan måste jag fylla på det med för annars går det ju inte.

G'nite
Jag ska drömma om dig

I'm Alive

Var på stan idag, visste inte att två nya fik har dykt upp. Eller jag kan ha hört det men inte tagit in det då mina tankar redan är fullt upptagna. Det gick inte bra på träningen idag, måste vara för jag jäktat så jag var där i tid. Till och med 10 minuter i förväg så alla blev förvånade. Jag började med att tre minuter in på träningen så smällde jag till Kemi så hon fick världens bula i pannan. Resten av träningen gick trögt och inget gick riktigt som jag ville.

Ikväll åkte jag runt i en bil med en lånad spider-man filt.
Inatt åker jag troligtvis med i en av mina konstiga drömmar.
Imorgon hoppas jag på solsken.
På lördag jobbar jag!

Inte bara bilderna blir ihågkomna
Även allt som sägs och alla ljud
Och lukten sitter kvar längst

All Around Me

Läste ut andra boken på fyra timmar. Kollade runt lite på internet och det står att de andra böckerna inte finns på svenska än varav den sista inte ens kommit ut alls än! Jag som ville läsa fortsättningen nu... Serien kallas House of Night.

Provade lite av Sussi's kläder idag för skojs skull. Sen har jag inte gjort mycket alls, jag är lite som i en dimma. Jag råkade se en sak (eller jag kunde inte låta bli att se efter) och jag vet jag inte skulle ha tittat. Överfölls av en våg av känslor, ingen av dem var speciellt positiv. Men det går väl över, det som inte dödar det härdar. Men blir gladare av att smsa lite..

Var jag än kommer
Så förföljs jag
På radio, på tv och även i film
Nu också i en blogg fanns den
Jag kommer inte undan
Det kanske inte ens är meningen
Påminns
Som om jag kunde glömma
Någonsin
Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace

Kan Du Måla Allt Med Färger i En Vind

Nu har jag börjat städa lägenheten. Har bara att dammsuga kvar nu och tömma den på mina saker. Hade tänkt skicka hem lite saker med Kimmen och Thiger men de hörde inte av sig och nu har de nog redan åkt.

Det gick bra på träningen ikväll, det var kul. Om det fortsätter så här så klättrar jag förhoppningsvis ännu högre i poängligan. Ligger delad trea just nu så på söndag ska jag göra massor av mål.

Jag läste ut en bok på bara några timmar idag. Den var grymt bra och vampyrtema. Ska börja med den andra kanske ikväll. Lite spännande när min hjärna spelar mig spratt för jag tänker alldeles för mycket på dig. Så du hamnar med i berättelsen i mitt huvud.

Jag saknar dig
Så jag blir knäpp
Jag saknar dig!!

Jag Har En Katt På Min Mage...

...Alldeles varm och gosig. En helt svart en som håller mig sällskap nu när jag ska försöka plugga. Göra ett arbete som ska in idag som jag inte börjat på. Jag hoppas in i det sista att det funkar ändå.

I fredags var en bra kväll/natt ändå. Även om jag blev lite förvånad. Eller ganska väldigt förvånad för det var absolut ingenting planerat eller något jag kunnat tro i förväg. Men allt jag kunde tänka på var att det inte var du. Sen åkte jag lite bil och jag var faktiskt en aning onykter.

Lördagen sög. Jag kunde lika gärna stannat hemma eller vad som helst. Åkt bil med de andra i stället för att sitta och vänta förgäves. Klart jag inte sa nåt när jag aldrig fick chansen och man behöver ju inte sen bli sur när jag väl säger varför. Jag är inte alltid bra på prata även om man kan tro det, inte då jag är på dåligt humör. Höll på mosa Ello's hand, så irriterad var jag. Sen gick det över lite men då blir man dissad än en gång så man blir sur igen. Ingen vill ha drama men vad är då problemet?! Jag sa liksom tidigt att jag kunde dra om det inte var värt att jag var där men fick inget svar så jag stannade. Helvete. Och jag ljög, eller i alla fall glömde bort. Tänkte att det inte var så illa ändå att jag kanske överdrivit. Men så såg jag, blev påmind och minns. Minns varför jag mådde dåligt och hur jobbigt det var. Varför jag lämnade och inte kom tillbaka. Jag hatar inte men ogillar. Har inget emot men absolut ingenting med. Så det jag vill komma fram till är att jag inte kan bestämma vad någon ska göra eller vem de får umgås med, har som ingen rätt att ens säga nåt för valet är ens eget. Skapa din egen uppfattning men lyssna på varningarna. Kom sen inte till mig när du blivit sårad eller allt har gått åt helvete bara. Visst jag är din vän men ingen man utnyttjar och absolut ingen som vill bli indragen i mer drama och trianglar.

Jag vill bara att du ska hålla om mig igen

I Know You Can't Stop Thinking About Me

En sak jag inte förstår, är hur man kan försumma vänner. Visst, alla vänner kanske inte kommer finnas där livet ut och alltid men behandlar man dem väl så är chansen större. Så att hänga upp sitt liv på en enda person är inget att rekommendera. Jag gjorde det nästan en gång och det var jättehårt när jag hamnade i bråk med denne person. Ifall man skaffar en pojkvän/flickvän och är jättekär så är det också jättekul. Men för det behöver man inte sluta höra av sig. Eller ännu värre, inte ens svara när vännerna gör sina försök för kontakt. Det kanske finns orsaker, som att partnern är kontrollerande och man inte får. I så fall, lämna skiten. Eller att man inte tycker det är kul längre att umgås med vännerna, men tro mig man saknar dem med tiden då allt lugnat sig. Om det nu är partnern man ska hålla ihop med resten av sitt liv, då behöver man inte sitta som fastklistrade ihop heller utan man kan ägna tid på varsitt håll. För man har ju ändå livet ut på sig att umgås med varandra.

Träningen gick bra, fast jag har träningsvärk från gårdagen. Jag som så sällan har det, det känns konstigt. Ont. Jag vill ha en kram nu va. Kunde ha fått en om jag varit redo att kliva upp sjukt tidigt på morgonen men det tar jag en annan gång. För jag behöver mina sovtimmar på morgonen imorgon.

Du och Du och Du och... Jag?

Jag såg ännu en bra film i natt, G.I Jane. Sen somnade jag och det var helt mys, fast varmt. Inte det minsta kallt även om jag låg nästan helt utan täcke. Men kroppsvärme värmer rätt bra, jag är heeet! Eller nåt...
Sen när jag vaknat eller blivit väckt eller blivit uppkörd eller hur man nu ser det så körde jag och hämtade 110 st salamikorvar. Packade in dem i Hannas redan fulla garage. Jag ska sälja sju av dem. Jag har två till hål i öronen nu också, shit nice.

Sammanträffande är lite roliga, att det var just den här lägenheten som jag sitter i just nu. Jag tror ju lite på ödet och att allt har en mening, så vad har hela den här grejen för mening kan man ju undra?


Jag och Ello på Sussi's bd partey

Etiketter är Till För Tonfiskburkar

Jag måste bara berätta om något som jag tycker var bra, som gör världen lite ljusare. En kom och berättade om sin sexåriga dotter för mig. Att när hon skulle hämtas på dagis så satt hon och grät under ett bord för hon hade slagit till en kille som hade slagit tillbaka. Först på kvällen fick de veta varför, killen hade kommenterat hennes blåa tröja och sagt att tjejer inte skulle ha blått utan rosa. Hon blev så klart sur och drog hela ramsan om vad hon tycker, att flickor fick ha blått, pojkar fick ha rosa, flickor får pussa flickor och pojkar får pussa pojkar. Killen blev visst också sur och därav slagsmålet. Jag tycker det var helt rätt av flickan som slog till honom även om våld inte är en lösning. Vi lever på 2000-talet, borde vi inte ha kommit ifrån könsdiskriminering och sånt nu? Om jag var kille skulle jag vilja klä mig i vilken färg som helst, utan att bli kallad för bög. Och tvärtom. Min bästa killkompis hade rosa som favoritfärg ett tag, min var aldrig rosa men lila, blått, grönt, svart och rött. Min bror sydde ett par rosa byxor på skolan och har ett par rosavita täckbyxor, för han tycker det är coolt att som kille kunna ha det. Det tycker jag med.

Jag får ha blåa tröjor och pussa hur många tjejer jag vill och ändå vill jag kunna bli respekterad. Precis som alla andra. Jag behöver inte vara lesbisk för det och även om jag var det så skulle det inte spela någon roll.

Lev och respektera
Då först förtjänar man respekt själv


I'm On Hold

Började dagen och slutade gårdagen med att se en grymt bra och rolig film; The Proposal. Sedan gick vi och la oss, eller ja, vi slocknade till en annan film. Blev väckt och sen bråkade jag med bilen och vädret ett bra tag, tack Anna för hjälpen. Sedan för att vara duktig så hämtade jag och Ello 48 balar toarullar och 18 balar hushållspapper från kansliet och körde det hem till Hanna. Med min lilla Snövit. Det blev några vändor och jag bråkade ännu mer med bilen och svor över vädret. Känner jag vill bli helt frisk nu och inte snora eller hosta mer, så jag kan träna.

Hur kan någon vara full av bullshit om denne bara säger som det är? Och hur svårt kan det vara att öppna ögonen lite och slå näven i bordet? Hur funkar det egentligen att vilja hitta nån som stämmer in på alla dennes krav så det blir en kravlös relation? Kan man se igenom någon som redan öppnat sig själv och står på bara knän?

Kvällen slutade bra i alla fall, raggade upp en i en korsning som fick hoppa in i bilen. Nice.

RSS 2.0