I like the way

Oj nu var det längesen man skrev här. Men så går det då man inte har internet och man inte har tid heller för den delen. På tal om tid... Det finns de som verkar tycka att jag bara lägger ner tiden på en enda människa och inte kan göra annat. Sanningen är mer att jag jobbar och har jobbat en hel del nu och då jag inte jobbat har jag antingen varit borta eller försökt vila upp mig. De få timmar som blir över efter jobb orkar man inte göra så mycket på. Dessutom har jag börjat upptäcka en ny sorts saknad. Att man är där tillsammans men ändå inte, för att jobba och sova ihop tycker jag inte räcker riktigt för man hinner inte umgås. Så det är klart om man vill tillbringa nån ledig timme med den där människan då. Och man är ju inte bara en person som ska höra av sig och hälsa på, man är ju faktiskt minst två i en vänskap. Förhoppningsvis. Eller nåt.

I morgon är jag ledig typ andra dagen på nästan 2 veckor och då ska jag sova så mycket som möjligt! Längtar till den 22a Januari också för då kommer lönen.

Förresten så får ni jättegärna gå på nyårsrevyn här i Kiruna och titta! Det är helt underbart och stort, ett tungt jobb ligger bakom. Jag pratar så klart om högtalarna och strålkastarna som jag hjälpt till att sätta upp ;P Fast ja, dansarna och Mattias Timander måste ses också. Och Sebbe förstås!

Nä nu ska jag gå hem och laga lunchlådor för att sen sova. Tur att det inte är långt :)

RSS 2.0