Tredje Gången Gillt

En liten update om helgen hade jag först tänkt skriva, sen kom jag på att helgen är ju snart och inte nyss! Helt förvirrad på dagarna efter alla kalvmärkningar och allt annat.

Ja i alla fall, förra HELGEN, så var vi i Forsmark. Johan följde med Seb så vi raggade lite epa och var runt och hälsade på lite folk. Jag skulle testa köra och sladda lite jag också men Johan har ju ställt in sätena efter honom så inte nådde jag ju fram till pedalerna inte! Testade lite ändå men det gick dåligt. Var på marknad i Tärna både på lördagen och söndagen. Träffade lite folk jag inte sett på länge och så. Köpte ingenting förutom munkar. På lördagskvällen var vi förbi dansen på udden men gick inte in, sparade pengar i stället. Satt utanför och umgicks med ett gäng och sen körde vi hem.

I måndags fick jag besök, en liten söt sak som kom hit och stannade i två nätter. Några beskrivande ord om de dagarna: cheesecake, promenader, dubstep, dans, studsmatta, bil, mys och massa prat.
Skjutsade hem henne på onsdagen då jag ändå skulle till plassen och göra en hjulinställning på bilen. Vi funderade på att bada men det blev inte så jag åkte därifrån vid halv nio på kvällen i alla fall...

Idag har jag fixat en liten present, bild på den kommer kanske sen. Städat och nu ska jag vara frisör och packa. Packa för obestämd tid är inte lätt! Jag vill ju ha med så mycket av mina kläder också men det går ju inte. Ska se om jag hinner ta en liten sväng förbi finast också innan jag kör till Forsmark. I morgon är det bara att förbereda inför släktträffen vi ska ha. Det ska bli kul!

På söndag kör jag tillbaka till Kiruna med lite blandade känslor. Katti, Sussi, Malin, Emilia, Danne och alla andra, here I come!

Över och ut.


Fredag Redan? Jag Har Bara Torsdag Ännu..

Yo bitches, I'm pimpin my ride! Eller ja jag tonar i alla fall rutorna. Pappa hjälper mig så det går mycket mycket lättare än när jag gjorde det själv. Idag har jag badat benen och shortsen i dammen bara för att hundarna skulle våga simma lite. Filip hoppade i hela han i ån :) Sen lagade vi otroligt mycket pasta carbonara så Filip har ju vad han ska äta till veckan!

Det känns bra då man hör att ens samtal med någon har gjort inverkan och insikt. Att få höra att ens ord värmer och känns som ett ljus i tillvaron. Kanske ska fundera en extra gång på det där med utbildning snart ändå men jag gillar ju som att tjäna pengar. I helgen åker jag till Forsmark och Tärnaby, det är marknad i helg! Brorsan och hans kompis har redan börjat köra dit, med epa haha. Jag och pappa åker efter vi är klara med min bil och har packat.

På tal om packa, jag gjorde om typ nästan hela mitt rum igår! Brorsan köpte trådkorgar åt mig på Petterssons så jag har äntligen utrymme för alla mina kläder. Sorterade bort tre påsar kläder också som var för små. Förstår inte varför tjejkläder ska vara så små i storlekarna och sitta så tight över axlarna!

Jag har mycket tankar i huvudet. Jag skulle vilja vara hemma här ett tag till som det känns nu men börjar ju jobba igen den 1a augusti så måste ju upp. Men som det ser ut nu så får jag kanske finbesök till veckan i alla fall ;)

Nä om man ska ta och packa nu då... Vet inte vad jag ska ha med så tar väl lite blandat.

Små Stjärnor Kan också Lysa Starkt

Kul att allt man skrev bara försvann! Jaja, kortfattat om idag då. Mamma åkte till Forsmark innan jag hunnit vakna. Har klippt gräs och haft besök av tre schyssta lirare. Sett film först med pappa och sen på dagis. Testat spela nåt krigsspel på PS för första gången i mitt liv med brorsan och det gick okej faktiskt! Gjort en fin person väldigt glad och kanske har gett denne lite ljus i tillvaron. Imorgon ska vi städa och jag ska kanske se om jag ska inhandla några till nätkorgar eller vad det nu heter. Om jag gör det så bygger jag nog om lite i mitt rum så alla kläder får plats. Ska beställa hårddiskar och betala räkningar.

Nu ska jag starta en film att somna till eftersom min lilla fina vän verkar ha somnat ändå.. Over and Out! :)


Harry Potter

Idag vaknade jag efter många om och men, åt grillat och potatisgratäng som är typ en av få typer av potatis jag tycker om. Det var riktigt gott, till och med farfar kom och åt fast det var så tidigt. Eller ja klockan var vid 2 men det var ju tidigt för middag men för mig var det brunch.

Efter det slänge jag och Filip in oss i bilen och körde till Vilhelmina. Där så hälsade  vi på Stellan och hängde lite innan vi fick för oss för att överraska hos Jakob och de han hade hos sig. Trevligt trevligt och så skulle vi hinna äta pizza innan bion så vi gick på Quinto. Där träffade vi på en väldigt speciell man som satt och pratade med oss om meningen med livet och sånt. Så det slutade med att vi följde honom hem och fick varsin bok. Fem minuter kvar tills bion började så åkte vi till Folkan och skyndade vi oss in och hann precis. Flyt var också att det var en plats ledig bredvid mig ;P

Själva filmen då, sista delen av Harry Potter som jag har följt sen jag var liten. Minns väl då första boken kom ut och jag läste den på en vecka och kunde knappt vänta på nästa. Filmen var bra gjord, fina specialeffekter och riktigt fina delar i den och den var så mörk som man förstod att den skulle vara från boken. De hade tagit bort vissa delar i handlingen men ändå fått till den riktigt bra men ett par saker hade gärna fått vara med. Det är grymma skådespelare som är med i filmen som fångar karaktärerna och gör filmerna ännu bättre också. Helena Bonham Carter till exempel.

Nej men slutsatsen var att filmen var sevärd och det var mysigt att gå på bio. Synd att jag missade kalvmärkningen bara! Men men.. Kvällen var ändå värd!

Min Födelsedag

00.00-06.00: Kalvmärkning
07.00-13.30: Sov
15.30-20:00: Kalvmärkning i regnet
21.30-23.00: Tårta med familj och släkt
00.00-03.00: Film hos Filip

Tack alla för en riktigt bra födelsedag även om vi jobbade mest hela tiden :) Och tack för alla gratulationer!


8034 Dagar eller 192816 Timmar

Hipp hipp hurra för det är ingen vanlig dag, det är faktiskt min födelsedag!
Kom nyss hem från kalvmärkningen och nu gäller det bara att lyckas somna för sen ska man upp igen och iväg på kalvmärkning om bara vädret är okej. Annars blir det senare på dagen och man kanske hinner äta lite tårta!

22 år är ingen ålder och jag känner mig inte en dag äldre ;) Har haft en riktigt trevlig natt också med bra sällskap, inte några mygg och det har gått bra att märka. Dessutom så knäckte mitt nyckelben till när jag lyfte en kalv så det slutade göra jätteont och är nu bara molande ont. Så det hoppade säkert i läge för det ligger annorlunda nu också! Hoppas bara det stannar där nu några dagar i alla fall för jag har haft jävligt ont.

Folk verkar inte sova om nätterna heller för jag vet inte hur många som redan har skrivit grattis. Magnus som skulle gratta mig prick den tid jag föddes misslyckades för då hade vi hunnit åka hemåt. Året jag fyllde ett kom mormor och morfar upp till kalvmärkningen med tårta <3 Känns lite konstigt att inte ha de här nu men det är som ingen vits då jag ändå knappt är hemma och jobbigt för dem att åka hit. De får gratulera mig sen då jag åker dit i stället.

Nej nu ska jag sova nån timme, kl 12 skulle de bestämma hur vi ska göra idag. Godmorgon.


Snygghetsskalan

Jag tror ändå lite på den här Joey-teorin. Den om snygghetsskala i förhållanden. Att ifall en person är riktigt snygg och hamnar högt upp på skalan, tex en 8a så passar den bäst ihop med en 7-9a. Även tvärtom, är man inte den vackraste blomman i trädgården och rankas mer som en 3a så hör man ihop med en 2-4a. Sen att det är ganska okej ifall en 6a är med en 8a men känns konstigt ifall en ful person är tillsammans med en snygg. Snygghet sitter ju i betraktarens ögon så det är svårt att ranka någon men vissa är ju solklara. Inte många i världen som inte tycker att Megan Fox är en toppoängare eller att Orlando Bloom eller typ Johnny Depp likaså hör till den högre delen av poängsystemet.

Men finns det egentligen alls någon tiopoängare? Det tycker inte jag för ingen är perfekt. Och självklart då så finns det heller ingen 0-1poängare för så hemsk kan man ju inte vara.

Du kanske någon gång sett ett par där tjejen varit snygg och du funderat varför hon är tillsammans med den där killen som inte alls är snygg... Men de kanske har det jättebra, happy happy liksom. Men även om man säger att man inte lyssnar på omgivningen så brukar ändå lite av det komma innanför ens skydd.

Men sen om man börjar på typ samma snygghetsskala och sen trashar den ena ned sig, hur blir det då? Typ går upp 10 kg och ser sliten ut medan den andre är fit for fight och mår bra. Ska den häslosamme då stå ut med den andres gnäll och klagomål om dennes utseende och dessutom höra av andra att shit vad din partner gått up och blablabla? Eller ska de göra slut och skaffa sig nya partners som är "likvärdiga"? Fast det kanske sker automatiskt helt naturligt.

I djurens rike så väljs de djur som anses vara av sämre sort bort och därför sker evolutionen och arterna förändras. Människan är ju trots allt ett djur, även om vi försöker hålla oss till att alla är jämlika och sånt så kan nog ingen i hela världen säga att de aldrig tyckt att en person varit snyggare än andra. Även om man inte säger att de andra är fula så är det ju ändå då någon som är snyggare.

Jag kan personligen säga att jag har lite svårt att umgås med de som klagar på sitt utseende lite väl mycket men så länge de kan acceptera sig själva så accepteras de oftast även bättre av omgivningen.

Megan Fox - ToppoängareRoxxy - Mellan 1 och 10
Megan Fox - Solklar toppoängare VS Roxxy - Nånstanns mellan 1 och 10

Men lev tillsammans med vem du vill, så länge ni är lyckliga! Akta er bara från att såra folk på vägen. //Roxxy - vars snygghet ligger i betraktarens ögon


CountDown

Blev utmanad av Amanda att göra den här listan som var rätt svår faktiskt!

10 saker som jag har gjort 2011:
.:JOBBAT
.:Köpt ny bil
.:Varit tre veckor i Thailand
.:Fått nya vänner
.:Äntligen gått till en doktor som var bra med mitt nyckelben
.:Ordnat upp en del från det förflutna 
.:Trott jag skulle bokstavligen dö ute i skogen mitt ute i the middle of nowhere 
.:Tatuerat mig! 2 ggr
.:Kört till Gällivare bara för att sova
.:Dansat och sjungit på stan framför folk, bland annat en gång med en Sverigeflagga..

9 av mina främsta intressen:
.:Rita/måla
.:Vara i fjällen
.:Vännerna
.:Hundarna
.:Sporta (även om det blivit lite av det nu på senaste)
.:Analysera
.:Film och böcker
.:Träffa nya människor
.:Resa

8 saker som jag uppskattar:
.:Min familj även om den är jobbig ibland
.:Mina vänner
.:Ärlighet
.:Hälsa och kondition
.:Att få sova
.:God mat
.:Naturen
.:Musik

7 saker i rummet där jag sitter ligger just nu:
.:Tavlor jag målat
.:Mitt dödskalle-täcke
.:Sjukt mkt kläder
.:Spegel
.:Min mobil
.:Ett rosa hundhalsspann som sitter på en filur som slickar mig på knät
.:Mörkläggningsrullgardiner

6 saker som jag gjorde förra veckan:
.:Kalvmärkning
.:Körde till Vilhelmina på dansgalan
.:Sov
.:Var med hundarna
.:Åt cheececake
.:Skrev med en viss person som nu slutat skriva...

5 olika maträtter du har ätit förra veckan:
.:Korv
.:Köttgryta och makaroner
.:Biff och makaroner
.:Minns inte mer...
.:...

4 saker som jag har gjort 2010:
.:Fick jobb i Kiruna igen
.:Körde till Strängnäs
.:Träffade Cliff som kom till Sverige
.:Gick sönder och blev hel igen

3 saker som jag har gjort 2009:
.:Tapetserat om vardagsrummet
.:Gick nån utbildning
.:Hamnade i ett långdraget triangeldrama

2 saker jag ska göra idag:
.:Sova!
.:Kalvmärkning

1 av mina bästa minnen:
.:Dagen då jag fick min lillebror minns jag att jag var otroligt glad, då var jag fyra år

NattUggla

Ligger och pratar lite med en mupp i en husvagn ;p Kom nyss hem från fjället, varit på kalvmärkning i Jilken. Det har gått bra, jag och farfar är bra team. Även fast jag har ont. Har tagit en pronaxen och en alvedon plus att jag smörjt med tigerbalsam så får se om det känns bättre i morgon. Eller ja, idag om man ska vara noga.

Men nu bröts samtalet och jag ska läsa lite i Harry Potter och se om jag kan slappna av och sova några timmar. Nu är det inte länge kvar heller tills jag fyller år!

Peace Out

Väckarklocka

Nu är det ju så att jag saknar den bästa väckarklockan man kan ha. Då man vaknar och inte kan vara på annat än bra humör hur trött man än är. Den fungerar som så att det är en (oftast) naken liten knatte som kommer och petar på en. Ibland kryper den ner i sängen under täcket med en snuttefilt, napp och kanin en stund så man får en mysstart på dagen. Ibland så hoppar den runt tills man går in på YouTube på datorn och startar den underbart fina låten Hej, hej, hemskt mycket hej. Eller trasdockorna eller en annan bra låt. Sen kommer en stor (alltid påklädd) filur och pratar lite innan man kliver upp från sängen.

Annat det än att man vaknar tvärt och måste upp för antingen spyr hunden eller så ska man iväg direkt på kalvmärkning och måste packa säcken.

Malin och Emilia, jag saaaknar er! <3 Ja även Danne då men han är alltid på jobbet då jag vaknar.


GodMorgon Världen!

Nu har jag så gott som nyss vaknat. Blev väckt av pappa som ropade och sa att Mio satt fast under altanen. För det är så att mullvaden i honom har grävt en liten lya under den där han brukar ligga och mysa. Ibland så sitter han helt enkelt fast där under så man får gräva fram honom.
Orsaken till att jag sover så länge är rätt uppenbar, jag är vaken länge på kvällen. Vi arbetar med renarna och har kalvmärkning på kvällarna/nätterna och det kan bli ganska så sent innan man är färdig. Igår så var vi klara någorlunda tidigt (vid kl 1) så jag åkte till Filip och åt två stora bitar cheesecake och såg andra Harry Potter filmen.

Ikväll så är det exakt ett år sen.. Men jag bryr mig inte särskilt, kom bara att tänka på det då jag såg en bild. Ibland så tar det några gånger innan man lärt sig helt enkelt och innan man är färdiga!

Solen skiner ute så jag funderar på att gå ut på altanen och lägga mig och läsa lite... Soooola! Fast den kanske hinner gå i moln med min otur så. Jag börjar känna mig lite blek så sola hade varit perfa.

Ibland blir man inte riktigt klok på folk... De säger en sak och sen agerar de ändå helt ologiskt. Jag är inte den som svansar efter heller så om man vill ha mig i sitt liv, då får man i alla fall göra en liten ansträngning. Annars "glömmer" jag och går vidare. Spelar ingen roll vem som har bollen, har det inte passat då jag hört av mig så får väl den andre höra av sig då när det väl passar.

Det finns de som tycker att jag har toktur. Men jag vet inte... Första kvarten kanske för att de fastnar för min otroliga charm ;) Men så kommer de på efter förtrollningen släppt att de typ glömt att kamma sin badmössa så de vänder om och går. Innan jag fått chansen liksom. Det är väl tur man inte går barskrapad för det ;P Bara välja om man vill ha en liten clownfisk eller en lax eller nåt annat i sitt akvarium om man så vill. Synd bara att den där regnbågsforellen var fångad..

Nej, läsa och sola var det. Åka på affären innan de stänger också. Hoppas nästan på ledigt ikväll så jag får vila för jag har så ont i mitt nyckelben :( Så på ett sätt lilla du har du lyckats förstöra mitt liv lite. Varit hos doktorn och sjukgymnasten och fått några övningar att göra några ggr i veckan. Hoppas det hjälper! För det känns inte okej.


Ännu Fler Frågor!

Tagit en lista från finaste Amanda:

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
Åsa, nåt dåligt skämt var det väl :p 

2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Sov!

3. Vad gjorde du för 30 min sen?
Samma som nu, chatt, film och tänker

4. Vad hände dig 1993?
Jag fick en lillebror!!

6. Tre ord varför du sist spydde?
Blir Lätt Åksjuk.

7. Vilken färg är din hårborste?
Lila

8. Vad köpte du sist?
En dansgalebiljett för 150kr

9. Vad fick du senast i present?
Ventilhattar till bilen

10. Vilken färg är din dörr?
Min dörr in till mitt rum är träfrägad :p

11. Var förvarar du dina pengar?
I renskinnen och på banken

12. Hur var vädret igår?
Okej antar jag. Jag sov rätt länge..

13. Vart kramades du sist?
I renhagen i Jilken om man inte räknar nyss här i sängen med Mio

14. Vad ser du fram emot?
Framtiden!

15. Vad är 15?
3x5

16. Vilken skostorlek har du?
39 som oftast

17. Vill du klippa dig?
Nje jag gillar mitt långa. Toppa kanske isf

18. Är du över 25?
Nej

19. Pratar du mycket?
Ibland

20. Kollar du på O.C.?
Gjorde det förut men såg inte sista säsongerna

21. Har ditt namn ett "x" i det?
RoxxXxxxxY

22. Känner du någon som heter Steve?
Nej..

23. Hittar du på egna ord?
Jodå det händer

25. Är du en typiskt svartsjuk person?
Inte precis, inte om jag inte anar nån uggla i mossen :P

26. Vad har du för mobil?
Samsung Galaxy S

27. Vem ringde du sist?
En amerikan som jag ska guida typ imorgon

28. Biter du på naglarna?
Nej usch!

29. Har du lockigt hår?
Ja

30. Vilken konsert/festival ska du på härnäst?
Ingen planerad

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
Har jag en dålig person i mitt liv tar jag bort den.

32. Hur många gånger har du svurit idag?
Ingen tror jag

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
Alltså. Yo. Hoff.

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
Halva tror jag

35. Ska du jobba imorgon?
Ja med renarna

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
Till Mio <3 Innan det så vet jag inte. 

37. Vad borde du göra nu?
Sova

38. Har du något smeknamn?
Jorin, Roxxy, Jonkan, Jonnie Johnson

39. Sover du mycket?
När jag väl får och kan!

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
Senaste är i alla fall Harry Potter och de vises sten 

41. Vad ska du göra på lördag?
Säkert kalvmärkning

42. När var du ute sist?
Bara nån timma sen var jag på fjället

43. Har du gråtit idag?
Nej

44. Är du en glad person?
Jadå

45. Har du roligt nu?
Roligt vet jag inte men inte tråkigt 

46. Vad äter du helst?
Glass! I matväg, kött.

47. Vem var du med sist?
Pappa, brorsan och Matte

48. Vad heter din mamma?
Morsan

49. Vad är hela ditt namn?
Roxxy

50. Tycker du om någon just nu?
JA...

Tusen Frågor

Har blivit så dålig på uppdatera bloggen men jag börjar med lite frågor tänkte jag... Eller lite och lite! Hoff vi ser ju om jag orkar fylla i alla ;)

Röker du?

Nej
Snusar du?
Ibland
Dricker du sprit?
Om jag dricker nåt så är det oftast sprit i form av en god drink som typ jag själv har blandat.
Skolkar du?
Går inte skolan.
Vilken bil kör du helst?
Helst? BMW kanske. Eller en stoooor Dodge. En bil som går bra i vilket fall och gärna är snygg!
Gör du frukosten själv?
Jag äter sällan frukost men ja, om jag gör det är det jag som gör den.
Har du suttit i rätten?
Ja.
Har du hett temperament?
Ganska så men kan behärska mig rätt bra. Beror på vem jag är med hur arg jag vågar bli.
Vad gör du om dagarna?
I Kiruna: Jobbar, umgås, tränar.
I Klimpfjäll: Är med familjen och hundarna! Fixar med saker.
Överallt: Läser, ser film, ritar och musik så klart!
Har du slagit ner någon?
Jo.
Har du pussat någon av samma kön?
Hahaha ;)
Har du varit på strippklubb?
Nej.
När grät du senast?
Minns ej.
Vem kan du prata om allt med?
Allt allt? Filip och Malin.
Har du solglasögon?
Ett par stycken ja, men inte på mig.
Vem pussade du senast?
Mio! Senaste människan var väl Ida.
Vem kramade du senast?
Mio såklart, min mysgubbe. Senaste människan var nog Jennifer.
Vad är din högsta önskan just nu?
Att komma över snuskigt mycket pengar på ett hederligt sätt skulle ju inte sitta fel! Annars att mormor, morfar och farfar mirakulöst blir minst 10 år yngre så jag fåe leva några år till med dem...
Vad heter din hårspray som du använder?
Just nu är det bara nåt skit. Funkar svindåligt så ska köpa nåt bättre i höst.
Vem gillar du?
Vem? Snarare vilka!
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
En gul med texten "Broth'a from anoth'a moth'a"
Har du string på dig just nu?
Nej skulle inte tro det. Inte ens i dina önskedrömmar.
Känner du någon som heter Niklas?
Jodå.
Har du bärbar data?
Ja, sitter vid den nu men den börjar kanske vara dags att byta ut. Efter omformateringen påstår den att det inte går att installera svenska så hela skiten är på engelska. Sen har fläkten börjat låta så mycket.
Är du blyg?
Ja men jag döljer det så gott jag kan.
Vad tänker du på just nu?
På lite allt möjligt, som vanligt.
Hur gammal är du om 2 år?
En vecka från 24.
Hur lång är du?
161 cm, ingen modellängd precis..
Vem ringde dej senast?
Pappa, kalvmärkning i Jilken.
Hur löd de senaste sms:et du fick?
Malin som skrev att jag är modig och tycker att jag har toktur. Men inte vet jag riktigt om det stämmer... ;p
När såg du senaste din mamma?
När jag åkte hem från Kiruna stannade jag till hos mormor och morfar och där var mamma. Så ja, då.
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
De är inte gifta men sambos.
Ringa eller messa?
Både och, beror på vem man ska ha kontakt med. Sms är ju som kul.
Vilken ögonfärg har du?
Gröna!
Vilken är din äkta hårfärg?
Typ mörkblond. Med röda pigment.
Vad gör du om 10 år?
Är rik men jobbar lite för att inte bli uttråkad, reser runt i världen och samlar på mig upplevelser. Kanske har nån vid min sida och kanske även ett barn eller två. Men det får man se då hur redo jag blivit för barn inom 10 år.
Hur stor är din säng?
180 baby!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota eller skor med strumpor.
Vad dricker du till frukost?
Oboy eller juice.
Dricker du kaffe?
Nej, ytterst sällan.
Kan du spela poker?
Lite.
Har du någonsin åkt ambulans?
Yes.
Vad spenderar du helst pengar på?
Bilen, mobilen, kläder och resor. Ska köpa externa hårddiskar och nån film nu också.
Äger du dyrbara smycken?
Jo.
Äger du dyrbara jeans?
Ja.
Kan du byta däck på bilen?
Självklart! 
Prenumererar du på någon tidning?
Inte just nu.
Har du fått fortkörningsböter nån gång?
Ja. 
Har du blivit polisanmäld nån gång?
Nej.
Vad skrämmer dej om nätterna?
No fear, No limits.
Vem är den roligaste människan du känner?
Bra fråga! Alla är som roliga på sitt sätt.
Vad ska du göra nu när listan är klar?
Iväg på kalvmärkning!

RSS 2.0