Snygghetsskalan

Jag tror ändå lite på den här Joey-teorin. Den om snygghetsskala i förhållanden. Att ifall en person är riktigt snygg och hamnar högt upp på skalan, tex en 8a så passar den bäst ihop med en 7-9a. Även tvärtom, är man inte den vackraste blomman i trädgården och rankas mer som en 3a så hör man ihop med en 2-4a. Sen att det är ganska okej ifall en 6a är med en 8a men känns konstigt ifall en ful person är tillsammans med en snygg. Snygghet sitter ju i betraktarens ögon så det är svårt att ranka någon men vissa är ju solklara. Inte många i världen som inte tycker att Megan Fox är en toppoängare eller att Orlando Bloom eller typ Johnny Depp likaså hör till den högre delen av poängsystemet.

Men finns det egentligen alls någon tiopoängare? Det tycker inte jag för ingen är perfekt. Och självklart då så finns det heller ingen 0-1poängare för så hemsk kan man ju inte vara.

Du kanske någon gång sett ett par där tjejen varit snygg och du funderat varför hon är tillsammans med den där killen som inte alls är snygg... Men de kanske har det jättebra, happy happy liksom. Men även om man säger att man inte lyssnar på omgivningen så brukar ändå lite av det komma innanför ens skydd.

Men sen om man börjar på typ samma snygghetsskala och sen trashar den ena ned sig, hur blir det då? Typ går upp 10 kg och ser sliten ut medan den andre är fit for fight och mår bra. Ska den häslosamme då stå ut med den andres gnäll och klagomål om dennes utseende och dessutom höra av andra att shit vad din partner gått up och blablabla? Eller ska de göra slut och skaffa sig nya partners som är "likvärdiga"? Fast det kanske sker automatiskt helt naturligt.

I djurens rike så väljs de djur som anses vara av sämre sort bort och därför sker evolutionen och arterna förändras. Människan är ju trots allt ett djur, även om vi försöker hålla oss till att alla är jämlika och sånt så kan nog ingen i hela världen säga att de aldrig tyckt att en person varit snyggare än andra. Även om man inte säger att de andra är fula så är det ju ändå då någon som är snyggare.

Jag kan personligen säga att jag har lite svårt att umgås med de som klagar på sitt utseende lite väl mycket men så länge de kan acceptera sig själva så accepteras de oftast även bättre av omgivningen.

Megan Fox - ToppoängareRoxxy - Mellan 1 och 10
Megan Fox - Solklar toppoängare VS Roxxy - Nånstanns mellan 1 och 10

Men lev tillsammans med vem du vill, så länge ni är lyckliga! Akta er bara från att såra folk på vägen. //Roxxy - vars snygghet ligger i betraktarens ögon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0