Va?

Det är kallt, mörkt
Min hand är tom
Jag söker värme
Men mitt rum är också tomt
Likaså min säng
Jag kryper ner under täcket och låter min egen kroppsvärme värma mig
Låter mina egna tankar snurra
Min suck får ensam bryta tystnaden
Men det finns bara en som jag tänker på
Bara en som kan värma mig
Bara du

Pulse

Jag är typ överlycklig. Hoppas att lyckan har hunnit byggas upp så pass mycket att jag överlever två väldigt lååånga veckor innan jag återigen, kommer in i solljuset. Facebook har försökt tala om det länge nog nu och facet hade faktiskt rätt. Men det var nog första och enda gången något sånt händer! Imorgon blir det Vilhelmina och övernatta i bruschans nya lägenhet. Tiden går för snabbt ibland. Stoppa den. NU

PUSS godnatt

Sakta men säkert bestiger vi fjällen, bara för att komma fram till en enastående utsikt som vi kan njuta av tillsammans

Gör något varje dag som är värt att minnas. Även om det inte går att dokumentera allt på bild så går det ju att leta fram gamla minnen senare då man sitter där ensam. Jag kommer minnas, kommer du?

Steeeerd

Det här, det känns riktigt bra. Det kan jag lova.
Jag ser världen på nytt

Halo

Det regnar ute men jag är glad ändå


When I say jump you say how high

Mio och mamma är ute och går på långpromenad idag i skogen. Mio jagar sjöfåglar och är glad. Jag gör inte så mycket idag, ska kanske umgås snart lite, Igår natt vaknade jag av en mindre trevlig dröm, att jag hostade massor av blod och kände riktigt hur jag höll på att förblöda. men jag drömde i alla fall inte om broccoli ;] Jag kunde somna om direkt också så det var bra.

Snart drar skolan igång igen, för vissa har den redan börjat. Får se om jag orkar denna gång men det hoppas jag. Det verkar vara lite roligare med Ledarskap och Coaching än med nordsamiska. Får se vart det blir att jag bor.

Piggelin är gott

PUSS

I know you want me

Idag åker jag! Börjar med Vingel och Harry Potter ikväll med Filip, Alex och kanske nån till. Sover där, får se om det blir hos Filip men det tror jag nog. Imorgon ska jag köra lite mer bil, till Forsmark och mormor och morfar. Vara med dem lite och sedan skjutsa dem till Umeå tillsammans med mamma på torsdag. På fredag följer jag andra vindar, bil ska jag köra i alla fall.

NU ska jag fixa min gardin, laga med lite fiskelina tror jag. Så ska jag packa och ut med lilla vargen i regnet. That's right, nu regnar det här också. Hade lämnat hundmatskålen ute och den var diskad imorse.

Ibland tänker jag alldeles för mycket, analyserar hit och dit. Andra stunder tänker jag inte alls utan bara gör. Finns det inget mellanläge?

PUSS hej

I know you seen me in your dreams

Badar mest hela dagarna, såg inte lilla fisken idag då jag dök i en fors! Säkert runt 3 kilo stor röding. Häftigt! Skulle haft en kamera som tål vatten. Har ridit också lite, shit längesen jag höll på med hästar att jag är värsta nybörjaren nu känns det som. Hoppade lite studsmatta också ikväll, det har jag inte glömt hur man gör i alla fall. Men hade en värdelös trickpinne som gick av. Jag har förresten världens bästa lillebror. I alla fall Sveriges, det finns dokumenterat nu också med en förstaplats i SM. Men påminn mig inte om att jag faktiskt är en stolt storasyster de dagar han verkligen går mig på nerverna va.

Ensam hemma är rätt skönt ändå. Men då kvällen kommer känns det lite tomt, huset är mörkt och tyst med undantag för tv:n om den är påslagen och Mio's lugna andetag bredvid mig. Hoppar nästan en meter då mobilen ringer eller att jag får ett sms. På tal om det så ogillar jag då batterier får slut på ström.

 

~In the middle of the night~

Little mermaid

Idag var jag ute och red och det blev barbacka för första gången i mitt liv tror jag. Vad jag kan minnas i alla fall. Men innan det så var jag faktiskt och badade i nästan tre timmar. Letade fina stenar, guld och fiskar. Snorklade lite men sen dök jag och simmade utan snorkel. Att följa med strömmen är så sjukt härligt! Men sista gången jag skulle hoppa i så höll jag på skaka sönder, så mycket frös jag innan jag kom i vattnet igen och blev varmare. Låg sedan på altanen och värmde mig i solen. Pratade lite i telefonen och läste Kalle Anka pockets. Ibland är bara livet underbart!

Jag såg en liten, ful fisk då jag dök
Nu tycker jag du ska komma hem!

Fire Burning the Dancefloor

Kul att ni som läser detta hittat hit! Jag gör det inte så lätt va, byta blogg och hålla på... Idag har varit en helmysig dag i Lomsjökullen, första gången jag var där. Men nu vet jag ju vart det är så nu kan jag säkert komma fler gånger också. Det är kul att rita av varandra, utan att titta på papperet man ritar på. Det kan bli lite hur som helst. Lite crazy. Men det är vi ju också. Kundvagnar, blomkrukor, godis och lejonmasker. Behöver jag säga nåt mer? Lovely.

Det känns länge innan söndag.. Jaja.. Det får gå ändå. Trevligt nu i alla fall, jfa men börjar vara lite trött nu va... Och tro inte alltid att det är SOS som ringer, det kan faktiskt vara jag också!

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0