Flyin' High Above

Ååh jag gillar att flyga helikopter :P Fick flyga en extra tur nu innan jag kom hem för att hämta ner en cross från fjället. Annars då.. Livet är bra värdelöst ibland och jag kunde ha stannat där i Fetsjön ett tag till. Ont i handen har jag också. Tvingade den att hålla i lassot och sen i kalven och då gjorde det så ont att jag fick tårar i ögonen. Då tyckte jag att jag var så löjlig så jag började skratta också. Men seriöst, det gör ont att bara tänka på att röra handen och är rätt svullet...

Badade en sväng också. Och konstaterade att jag har varken pälsmössa på sommaren eller vintern. Och konstaterade även att humorn står högt sådär fem på morgonen. Lyckades sova i alla fall vilket jag inte kommer lyckas med i natt tror jag. Krama kudden.

Utan dina andetag


5 tårtor + 12 gäster + 3 i familjen + mig = 21

Måste ju berätta lite om min födelsedag.. Jag är ju för det första 20+are nu :P För det andra finns det ju både bättre och sämre reklamavbrott på Spotify..

Mådde sådär hela dagen. Men mina fina och underbara vänner och släktingar gjorde dagen rätt bra. Kraschlandade bara i sängen en sväng där mellan all tårta och middagen. Blev bjuden på hotellet av min gudfar och hans tjej. Sen gjorde vi som när jag fyllde 20 och såg film på kvällen på dagis. Det blev andra Twilight-filmen. Känner igen mig så mycket i Bella i början av den.

Natten till jag skulle fylla år stack vi iväg och badade i Marssjön. Härligt då man väl kommit i och vi var i vattnet runt 20 minuter. Mycket mygg dock.. Grymt mycket mygg ikväll också.

Tack för att man har så många underbara personer i sitt liv också!

                                                                                                                                               Om...


Tidig Kväll

SKönt att det blev ledigt igår. Såg två filmer med pappa, Seb och Ante och sen en till ensam då jag inte kunde somna förrän halv 5. Idag blev det en tidig kväll, kom hem runt halv ett. Men seriöst, hur mycket kan ett finger blöda egentligen?! Kollade på mina knän nu också, inte konstigt att de gör ont.

Jag är liiite sugen på Åsele ändå. Men bara lördagen för att kolla Dirty Sanchez för det tror jag skulle vara en upplevelse. Är det värt att köra dit och kolla på bara det?

Jag hatar avstånd... Jag hatar att få höra saker på omvägar. Jag hatar att bli "bortglömd". Kalvmärkningar är bra för då rensar man tankarna. Även om man är grymt irriterad eller ledsen så går det snabbt över.
Jag funderar i vilket fall på att försöka ta tillbaka en av mina gamla vänner som själv inte vågar ta kontakt.

Jag Saknar Dina Andetag i Mitt Öra.. Puss Godnatt


Take My Hand

Jag tänker mycket. Nästan för mycket ibland, jag vet. Hade en jätteknepig dröm i natt också. Eller natt var det ju inte, idag hade jag en konstig dröm. Vaknade där efter tre nångång och hade drömmen färsk men nu minns jag den inte lika väl. Några göteborgare var med, massa kirunabor, en lillebror, toapapper, saknad. Men det allra viktigaste som jag tyckte i drömmen minns jag inte riktigt vad det var. Bara om vem det handlade om.

Vad jag minns är det här men från förra året:

"Åh hjärta <3
Fick höra lite Alfons Åberg idag.. Så himla bra!
Honom gillar vi. Nostalgi är ju bara för härligt :)"

"Vad gör du i 12 timmar och två minuter?"

"eller nått"

"PUSS hej, leverkorv ;P"

Nattsudd

Festivalen i Kiruna är avklarad och den var rätt bra ändå. Men så här i efterhand skulle jag velat se Amanda Jensen. Annars var det kul att träffa alla släktingar och vänner. Jag känner att det var rätt skönt att inte ha träffat på några som var där också.

I söndags körde jag hem. Klev upp kl 9, åkte runt 12. Var en timme i Jokkmokk, svängde in i Arvidsjaur. Körde till mormor och morfar där även mamma och Mio är. Var där ett tag och körde sen förbi torpet och hämtade lite grejer. Kl 23 var jag i Klimpfjäll och 40 minuter senare stod jag uppe på fjället vid renarna. Kl 4 var vi hemma och halv 5 somnade jag. Det var en lite tröttsam dag måste jag nog säga...

Nyss klivit upp och ätit middag. Väntar på att åka till renarna igen, i natt blir det Jilken.

Jag är lite ledsen också, hade jättegärna viljat se Twilight nu på bio men allt blir ju bara skit som vanligt då jag vill nåt så. Skulle frågat för ett halvår sedan och skulle ha bokat biljett ungefär då också.

Att det är så tomt och ensamt att sova gillas inte heller. Jag har fått en idé också som jag måste testa när jag får tid. Som har med nåt helt annat att göra då :P


RSS 2.0