Some stars in the dark

Sova halva dagen är rätt nice. Att sedan duscha och åka och hämta en massa nya kläder är också riktigt nice. Att alla kläderna passar är perfekt. Umgås är riktigt trevligt. Att det har snöat är rogivande men halt. Snart är vintern här! Att åka och kolla på norrsken och stjärnor, det är underbart. Prata, kasta säsongens första snöboll, frysa om händerna och sen sladda lite. Tänk vad saker och ting kan vara härligt ibland!

A confession of a broken relationship

Jag ville aldrig att det skulle bli så här. För jag vet att du inte bara är den som misslyckas och skapar problem. Även om det hänt ofta och folk dömer dig efter det. Även nu jag på senaste tiden vilket kanske inte är så konstigt? Man skulle kunna tro att vi aldrig haft någonting, kanske det inte var någonting heller. Kanske allt bara var fejk och lögner som mycket annat. Nu är det bara hat och hårda ord. Men jag kan inte hata dig, även om jag så skulle vilja. Jag hoppas verkligen att du löser ditt liv, jag har inga avsikter att förstöra för dig och har aldrig haft. Vill inte att folk ska välja sida, vill inte ha något bråk alls för jag är så less på sådant. Men alla tolkar olika och vissa saker går inte att tolerera hur mycket som helst. Man får helt enkelt stå och ta konsekvenserna för sina egna handlingar.

PUSS och HEJ

One dollar, 50 cent

Det är synd om mig, jag har så sjukt ont! Låg nyss med frusen lax på axeln för att kyla lite. Har inte kunnat göra något idag och måste nog till sjukan imorgon. Vilket innebär att jag kommer vara nästintill skräckslagen. Varför jag har ont? En "mindre" krock på innebandyn som tog rakt på nyckelbenet som vid två tidigare tillfällen redan blivit skadat. Annars är det bara plugg som varit idag, lyssna på musik och läsa går bra. Och se föreläsningar på internet. Det är bara så drygt! Men intressant med psykologidelen.

Heipa

Eller nåt..

Nu tycker jag att mina kläder kan ha kommit hit! Måste ringa imorrn och höra om de har tagit sig till Jukkas och jag kan hämta dem. Har fixat lånekort på biblo men skolan känns ju lagom rolig då man inte kan koncentrera sig. Varför ska jag ha så svårt med det!? :(

Och glömde säga, mitt hår är tvåfärgat. Blondare överhår och lilarött underhår! Imorgon ska jag kanske baka kladdkaka till tävlingen dära men får se om jag lyckas med att få tag på ingredienser och en ugn. Aof. Jag vill helst bara sova tror jag.

Det finns en låt som förföljer mig, fortfarande

Idag ska ni veta, har jag varit och känt på luddiga tänder på Vero Moda. Blivit friad till och friat med jättestora, fula, billiga ringar. Lågbudget! Träffade lite annat folk också som var nice att träffa och behövligt att prata med. Fått det ur världen så det känns bra.

Sedan har jag tränat, både armbrytning och innebandy. Det gick sådär, var slut i kroppen redan innan och inte blev det bättre av att springa runt. Men ska i alla fall kanske till Gävle och tävla i november. Höll på glömma, åt pizza idag med Tha gang. Jag var shit hungrig och det slutade med att jag åt av de andras rester efter jag ätit upp min kycklingrulle. YummEY.

Jag har färgat mitt hår, är nöjd! Malin hjälpte mig och jag hjälpte henne. Bild kommer. Nu sitter jag med en matchande lila handduk och torkar, sen ska jag sova. Min sovkompis ligger och läser. Godnatt!

Ceaskat

Du kan se i mina ögon även om jag ler
Att allvaret finns där och sorgen med
Hoppet trycks allt längre och längre bort
Tvivlet kommer fram
Jag undrar om du var annorlunda eller om du ändå var samma sort

Säg upp kontakten
Såra mig djupt
Ibland känns det som om det vore enklast
Fast att säga så är sjukt
För det jag egentligen vill
Är att vi ska må bra och vi ska leva ett liv där inte tårar hör till

Jag vet inte om det är kärlek du känner
Eller om du nånsin kommer lyssna och bry dig om dina vänner
Att ljuga, hämnas, att smyga runt
Jag tror det är rädsla längst in
Det är i vilket fall inte någonting sunt

Jag dricker upp oceaner
Jag bryter vågors svall
Jag är miljoner indianer
Din guru, pastor, ditt kall

Goaskin

Jag har hört att det är bra att vara nykter en hel helg då och då och nu har jag även testat det. Det funkade riktigt bra för vi hade myskväll med att titta på Twister och äta shit goda chips med dipp. Helen Hunt är ju verkligen snygg i den filmen också... Hade ju sedan tänkt gå på Arran ändå för att träffa Ello en sväng men ändrade mig då jag pratade med några. Så jag gick och lade mig och försökte sova men det gick inte så bra. Efter 666 snurrar och miljoner tankar så somnade jag och hörde inte att jag fått flera sms under natten. Men vaknade jättetidigt på morgonen en stund. Jag förstår mig inte på de som vaknar och sen dessutom stiger upp vid den tiden frivilligt!? Jag somnar i alla fall alltid om, vare sig jag vill eller inte.

Fick lära mig lite hur man kopplar in en bas i bilen också. Jag gav en skjuts till en sån där sammankomst för folk som törstar efter alko. Trevligt att träffa den personen igen men mindre trevligt att höra om vilka som var där sen.

Nu saknar jag min bejjbii och min Ehrnsst <3. Pratade med dem en snabbis i natt och det kändes i hjärtat.
Over. And Out.



Stronger - Kanye West

Dålig uppdatering på grund av dålig kontakt med internet och datorer. Har i stället umgåtts med mina älskade vänner. Jag har fått en egen tandborste som är superbra! Igår stod Jim och Danne ute och rökte och jag sällskapade dem, fast jag borstade tänderna. Massor av mys har det blivit i vilket fall. Och idag fick jag en ros! Jag hängde upp den på lejonet på tork. Jag har fått en klädseltvätt!! Haha jag är överlycklig, även om jag inte är den som gråter över sånt. Ännu. Som vissa gör över coopkort eller nåt.

Men även om jag har någon att prata med nästan hela tiden. Även om jag inte alltid är ensam. Även om jag försöker att inte göra det så gör jag det. Jag tänker. På tok för mycket.

"Du har blivit lappad!"


E.M.D

Jag avundas Törnrosa litegrann va. Sova tills livet blir lyckligt och får ett happy ending. Men det verkliga livet fungerar inte så. Jag blev i och för sig väckt av en kyss. Men inte av prinsen, utan av något som måste ha varit hans vite springare. Som sedan la sig och myste med mig för att sedan få mig att kliva upp.

Jag gillar inte MER reklamen...


Girl in the mirror

'Cause the girl in my mirror is cryin' tonight
And there's nothing I can tell her to make her feel alright
Oh, the girl in my mirror is cryin' 'cause of you
And I wish there was something
Something I could do


Life on the street

Idag är det Katti och Ellos tur att bli "terroriserade" av mig, haha. Nej men allvarligt, det känns lite jobbigt just nu. Och jag är inte den som vill tränga mig på. Var trevligt igår med Sussi, våra hamburgare blev supergoda och det var bra filmer. Även om jag höll på börja gråta till fel ställen.

Sedan åkte jag därifrån, raggade lite, pratade mycket. Också trevligt!
Kunde inte sova sedan så jag ringde Strix, så han fick prata med mig tills jag kände att jag skulle lyckas somna. Att jag sedan vaknade flera gången under natten får man väl ta.. Hade sedan tänkt sova bort hela dagen men det gick ju så klart inte heller utan jag vaknade om och om igen av mardrömmar den ena värre än den andra. Mardrömmar på dagen, utan att vara sjuk, det var nåt nytt.

Jag har fått mina tröjor nu! Elva stycken toppar och t-shirtar och tre stycken hoods. Märkeskläder så klart. Tre av dem är av märket Roxy! Sen några Volcom osv. Skulle bara haft dem HÄR.

Jag tycker synd om Malin, ajaj, men jag kan blåsa!

Vänner är bra, man ser vilka som verkligen finns där när det krisar också. All creds till dem! <3

I'm Alive

Sitter här med Sussi vid Sussis dator. Äter glass! Jag älskar glass. Kom på att jag kanske ska uppdatera lite.

Ibland undrar jag om jag också kanske är lite dum i huvudet. Bara lite.

Dagen igår funkade ju, fast jag mådde illa i flera timmar efter att ha snurrat runt den jävla pinnen i Irländsk julafton 25 varv mer än jag tål. Träffade nytt folk som jag säkert kommer träffa fler gånger. Sedan letade jag reda på en säng och sov några timmar innan jag gjorde mig i ordning för kvällen.
Det var en väldigt kul kväll i vilket fall, har nog aldrig träffat så många jag känner ute här som igår. Alla var jätteglada och kramiga och jag sköt undan problemen ett tag och dansade lite. Eller okej, ganska mycket. Mer än jag gjort på ett tag och det var nice. Lisorna var ute så jag dansade mest med dem.


Skor kan vara mer än bara ett par skor
De kan berätta saker om personen som äger dem
Vart de varit
Vad de gjort och kanske hur de är
Jag undrar vad mina skor skulle ha att berätta om mig
Och vad de skulle sagt om de kunde säga hur framtiden blir också
För jag har ingen aning

Fawks

Har varit i Umeå nu. Första gången jag var där utan att vara i stan någonting. Var bara inne på campusområdet och på IKSU. Fick ny tröja och en tandborste, haha. Rätt kul att träffa allt nytt folk ändå, såhär i efterhand. Idag spelade vi rollspel, roligast vi gjort de här två dagarna. Även om lärarna och allt var bra. Intressantast var nog att höra vad alla höll på med för idrotter och vad de gjort i sin karriär. Har varit med Camilla, bodde där med henne i hennes gruppboende. Trevligt trevligt. Fick även träffa Jenny! Kändes lite konstigt att träffa henne någon annanstanns än i Kiruna men det var nice.

Nu känns det lite som om det var jag som var med i Dammplasket med min egna lilla flotte. Men att den kapas,  jag hamnar i det dyiga svarta vattnet och känner kylan och vätan krypa närmre och närmre. Men Dammplasket var på dagen, jag gör det, när det är mörkt. Men hoppet har inte lämnat mig.

Godnatt, nu går jag och lägger mig nedanför Strix och hoppas han inte ramlar ur sängen...


I gotta feeling

It's complicated, it always is, that's just the way it goes 
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

Buss imorgon i fem långa timmar till Umeå. Skola, jag som inte ens hunnit eller orkat läsa alla böckerna. Ska praktisera några saker och ha seminarium, är inte så pepp precis. Ska i alla fall få vara massor med Milla. Men att det är den 8:e imorgon betyder att det är bara fyra dagar kvar nu. Just nu känns det ganska tungt. Eller nej, nu ljög jag, det känns väldigt tungt. Det känns väldigt konstigt, situationen. Vet inte hur det blir, är helt ovetandes. Jag kan bara se på, vänta och hoppas.

Ikväll ska jag vara frisör och jag hoppas jag hinner blir lite friskare innan imorgon. Jobbigt att stå och snora och nysa bland en hel bunt med nya människor. Jag vill inte åka dit. Jag vill norrut.

Aoff :(


Sauf

Tack Sussi för att du ställer upp och hjälper mig med bloggen! Jag tänker inte lägga ut alla bilder jag har på dig, det skulle bli aldeles för många men kan säga att det är fler än 20 st.


Du betyder vännen

My Mama always said you've got to put the past behind you before you can move on.

Såg slutet på Forrest Gump, min favoritfilm sedan jag var liten och såg den för första gången. Minns det som om det var igår, var inte så gammal och var helt uppspelt av den efteråt. Pratade med mamma om olika sjukdomar och om utvecklingsstörningar då också, innan de sa åt mig att gå och lägga mig. Vet inte hur många gånger jag sett den sedan dess, men även om jag kan många av replikerna och vet precis vad som kommer att hända så kan jag se den om och om igen.


Efter att jag sett den denna gång så började jag tänka på lite andra saker. Haley Joel Osment är med i filmen, som är med i Sjätte Sinnet. I Sjätte Sinnet är Mischa Barton med, som var med i en av mina före detta favoritfilmer nämligen Notting Hill tillsammans med Julia Roberts (vilken jag har de flesta filmer som hon medverkat i). Julia Roberts har gästspelat i en av de bästa serierna på tv vilket är Vänner där även Bruce Willis gästspelat. Han kan kopplas ihop med dem alla och så är cirkeln sluten och jag har fått berätta lite om vad jag tycker om. Dessutom spelar Bruce pappa till Liv Tyler i Armageddon som jag såg för första gången på en engelskalektion i femte klass. Då var jag 10 år och tyckte att Liv Tyler var bland de snyggaste jag sett, så nu vet ni det också.

Nog för ikväll
What goes around comes around
PUSS godnatt

Ingen kickar fotboll som han

Sitter och ser en film på tv. I pauserna slår vi över till fotbollen och tur var väl det! Fick se den sista minuten i spelet, det stod 1-1 och om det slutat oavgjort skulle Sverige varit ute. 10 sekunder kvar och passningen går upp till Zlatan som springer allt han har och möter målvakten, bollen studsar och in i mål. Ingen kunde väl tro det när alla trodde att Sveriges sista chans var för 20 sekunder sedan. Alla ba ZLATAN! och Ungern sitter som paralyserade och förstår ingenting. Glädje!

Nu ska jag gå tillbaka till filmen. Ska tänka på den som gör att jag får hjärtklappning och svårt att andas också, det är som ofrånkomligt.

Ha så kul ikväll!

The river flows in you

Igår
När jag vaknade på morgonen kände jag min hals. Den ska ju normalt vara där utan att kännas av men nu gör den ont, fortfarande. Ändå så klev jag upp och körde på jobb. Fick gipsdamm överallt men även träning så det var som chill. Sedan gick jag och sov ett tag.

Kvällen var det trevligt. Emelie som jag jobbat med på hotellet var uppe så det blev utgång. Var först hos Annica ett tag där vi hade trevligt och satt och pratade. Plattångade mitt hår men det märktes inte efter jag gått ut eftersom det nyss regnat. Hade inte tänkt stanna ute så länge men helt plötsligt så ringde baren för sista beställningen och sedan tändes lysena och det var dags att hitta efterfest eller gå hem. Jag gick hem, med ett kort stopp i busskuren för lite allvarligt snack. Det kändes inte så lockande att gå hem tidigare ändå faktiskt, när jag ändå inte hade dig att prata med.

Idag
Vaknade och fick börja med att torka upp spya. Inte min spya då utan Mio's. Han hade ätit ben kvällen innan och hans mage tyckte visst att det inte gick att bryta ner så det hamnade på mitt golv i stället. Mysigt. Extra mysigt att det hamnade på min nya tröja också.
Sedan gick vi ut på morgonpromenad och efter det ringde Strix och så gick vi på marknaden. Minsta marknaden ever, vi köpte varmkorv, sockervadd och varma chips innan vi gick hem igen från den helt ovärda marknaden. Sov från klockan 13 till 17. Mår fortfarande dåligt och Mio den stackaren vill ut men jag orkar bara inte.

Ikväll får jag kanske bara se film, skulle helst vilja gå ut igen men för det första så orkar jag nog inte och för det andra så blir nog mina föräldrar väldigt sura då. Alla andra är ju ute på fest... Men man får väl försöka göra det bästa av situationen bara. Jag vill härifrån nu.

Jag vet att det är jobbigt
Jag vet att det är en stor förändring
Men jag vet också,
Att jag finns där för dig
Alltid




幸福

Jag är född med tur. Mamma påstod att jag hittar så många fyrklöver för att hon planterat klöver och att det måste varit genetiska fel på fröna. Men det ser inte jag som någon förklaring. Vem som helst här hemma kunde ha hittat dem då. Och hon har knappast sått frön överallt där jag hittat dem heller. Som i Åsele då jag var med Kondén (<3), eller som idag den jag hittade vid gula huset på väg hem från min och Mio's promenad.

Fyrklöver

Jag har nog nästan alltid haft tur. Nu när jag tänker efter. Vunnit massa småpriser och halkat in på saker. Överlevt. Och tur är väl det? Jag tänker också på en av mina favortitfilmer jag hade då jag var 8-9 år, Den oändliga historien. Med lyckodraken, Atreyo som jag i smyg var smått förälskad i tillsammans med sin häst Artax och så huvudpersonen Bastian. Jag har en väldigt bra vän, som fått en ovanlig present av mig en gång. En fyrklöver och den har hon kvar fortfarande. Pratade med henne senast idag, alltid lika trevligt. Denise, du betyder!

Just nu pratar jag i tele med ännu en betydelsefull person. Sitter och saknar och tycker att tiden kan gå ännu lite snabbare. Jag gör allt för att få timmarna att ticka förbi och för att få dagarna att bli kväll. Imorgon ska jag nog jobba. Jag vill ha pengar! Jag tycker min tur kan nu göra så jag får vara med dig. Krama dig. Hålla om dig. Säga till dig hur mycket jag tycker om dig och hur TUR jag har som har dig.

Puss!

Killing me softly

Det stör mig, det gör det verkligen. Även om jag inte vill...
I vilket fall, idag har varit helt perfekt. Även om jag försov mig lite. Körde till Marsliden och umgicks med Marlene och hennes barn, i nästan sex timmar. Man blir verkligen glad då det märks så väl att de tycker om en. Kramas och ger en världens största leende så fort man tittar på dem. Ville leka. Så lekte det gjorde vi, heeela dagen. I sanden med traktorer, spelade fotboll, lekte med duplo, spelade trummor och körde motorsåg. Och pratade såklart massvis med Mallan. Om allt, men mycket om en speciell. Haha. När Einar kom hem:

E - Jaha hej! Var det du, jag trodde det var älskaren.
J - Ah nej, snickaren gick just då jag kom och han frågade om brevbäraren också skulle komma men jag har inte sett till honom. Han kommer säkert imorgon.
E - Ja men då är det ju som vanligt då  :)

Väl hemma var jag ute med Mio, som träffade på en lös, dum hund som han nästan kom i slagsmål med. Sedan såg jag slutet på nyaste Harry Potter som mamma och pappa tittade på. Jag höll på krypa ur fotöljen innan filmen var slut, för jag kunde bara tänka på att jag ville ha datorn. Eller kunna prata i telefonen. För idag har vi pratat alldeles för lite. Jag vet inte hur jag ska överleva alla miljoner timmar utan dig. Men nu är jag lite gladare. Nej nu måste jag sluta skriva, för jag börjar bli irri igen. För jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur jag känner just nu. GAAAH helvete också...

Puss och godnatt

Ett litet tillägg

Glömde säga att jag har fixat en sak idag. Hoppas att det blir bra bara. Imorgon ska jag kanske fixa nästa sak som jag har tänkt ut. Allt för dig <3

Idag är jag snygg

När man hälsar på sin gamla grundskola där man gick åren 3-9 så måste man faktiskt sminka sig. Ta på sig sina nyaste kläder och stiga upp kl 6:45. Skjutsa mamma och hennes kollegor och sedan springa runt och krama alla lärare och yoa på alla elever. Såg på en nyskapande dansföreställning med video och sång inblandat. Riktigt bra ibland, värdelöst ibland. Jag listade i alla fall ut vad den gick ut på; tre kvinnor som kom från olika kontinenter som träffades. De gick ut på äventyr i fjällvärlden bort från civilisationen där de festade och hade ceremonier där de blev höga. Sedan såg de syner, lekte runt och sedan klarnade till och gick tillbaka hem. Jag berättade min teori för en av mina gamla lärare, hon skrattade så hennes välbekanta glugg syntes och några elever tittade lite skrämt på oss. Sedan sa hon: det var nog inte så de hade tänkt, men nu när du säger det så...

Åkte hem med städerskan. Väl hemma så vände jag i dörren i stort sett, åt bara en bulle innan jag skjutsade farfar fram och tillbaka till Vilhelmina. Han har haft sitt kylskåp i 45 år och tyckte det var på tiden för ett nytt nämligen.

Sedan pratade jag lite med min älskade Danne, jag kan inte säga annat än att jag saknar Kiruna. Nu lyssnar jag på lite ny musik och har bollat lite tankar med Strix. Imorgon ska jag till Marsliden till Mallan, hälsa på hennes hästar, ungar och katter. Mjao.

Nu ska jag prata med älskling och sen sova. Det finns alltid så mycket att säga, så mycket att prata om. Det känns bra, riktigt bra.

PUSS <3

RSS 2.0