Turn on the radio

På sista tiden har det blivit väldigt mycket radiolyssnande för min del. De senaste två månaderna jag har jobbat alltså. I bilen ut till skogen, i bilen på väg hem. Hela dagarna vi silar sand i garaget. Under hela denna tid har det pågått ett tyst krig om radiokanalerna. Jag byter till P3 eller Rix medans min platschef byter till P4. Vi gör det så fort vi får möjlighet och hoppas nog att den andre inte ska märka någonting så man får lyssna på "sin" kanal lite längre.

Jag tycker P4 är lite väl tråkig, i flera dagar har de mest pratat om vägarna i länet och regler. Folk får ringa eller skriva sin åsikt och det tas med i programmet och jag förundras över hur många som orkar ringa och säga att de blivit omkörda av en buss från länstrafiken.

P3 är nästan den bästa kanalen för de pratar mer ungdomligt och har mer och bättre musik. Rix har mycket musik men där störs man av massor med reklam med jämna mellanrum. Vill man ha reklam så kan man lika gärna kolla posten.

Men hur som helst så har jag lärt mig ganska mycket av alla radioprogrammen. Både onödiga fakta och sånt som kan vara bra att veta. Imorgon vill jag i alla fall höra fortsättningen på barnradions historia om Mika som vägrade använda platta träet i brännboll och vad som hände sen.

RSS 2.0