Ge Mig Ett Jobb!

Sitter nu i brorsans lägenhet, nyss ätit och ska väl snart på Ica och handla lite. Om två timmar får jag vara med min sötis också och ikväll åker jag hem till Klimpfjäll. Önskar bara att det kunde dyka upp en heltidstjänst åt mig så allt löser sig.

I onsdags var jag på Hotell Wilhelmina och jobbade, det blev lite över 10 timmar och det gick bra. Får se om jag får jobba mer där. I helgen åkte jag till Forsmark och hjälpte till med veden och lite sånt. Sen igår, söndag, körde jag först till Skansholm och sen hit. Såg på Step Up 3d och myste lite.


Anotha Day

Tjingtjing bloggen och ni som läser!
I fredags drog jag från Kiruna efter tre varma hejdåkramar som väckte mig. Första stoppet var kalla och regniga Porjus där same-sm höll till. Där var jag inte länge men jag plockade upp Kattis så jag fick sällskap resten av vägen. Andra stoppet var Kåbdalis där vi väntade in brorsan, Prejhta och två norrmän som var på väg till Porjus. Sen stannade vi även till i Moskosel och Arvidsjaur. Sen äntligen var vi i Villis och jag fick träffa min finaste och mest underbara. Efter att hon åkt körde jag och överraskade Jenkan, sen hämtade jag även dit Ehrrnst. Sov hos Ehrrnst (Demus) och kollade DisneyChannel. Vaknade och fick värsta dunderfrukost/lunchen som satt svinfint i kistan. Synkan och duschen, sen Skansholm.
Kvällen var riktigt bra, spelade lite sällskapsspel. Förklara ett ord utan att använda just det ordet.

"Det är ett djur med luden svans som springer över vägen och blir påkört och dör"
Sen att drakar är en typ av fågel som sjunger jättefint visste jag inte :)

Dansgala, dansade järnet med Demus (Denutt) hela kvällen och massa med min Moa också <3 sen blev vi hämtade och åkte till Skansholm och sov. Eller ja. Efter ett par timmar. Söndagen gick för fort. Måndagen för långsamt. Imorgon är framtid, igår är minnen och i förrgår är historia. Krama sönder kudden nu och ja. Längta till Framtiden!

Matade förresten mattan med paj idag, sen gjorde Strix detsamma ;D

Om Några Timmar...



Både bra och tråkigt
Moa <3


Såna Som Definitivt Inte Växer På Träd

Jag har världens bästa, finaste och mysigaste vänner man kan ha! <3 Som jag sa till några av dem då vi låg i sängen huller om buller; ni är som en slags familj. Min Kirunafamilj bestående av en rad helt unika men underbara människor som finns där som jag finns för dem. Ni vet vilka ni är och ni är älskade!

Vi har en lite speciell relation också, helst vi i ena gänget. Utomstående har ibland lite svårt att förstå men det är bara så vi är. Man måste uppleva det och veta lite hur vi funkar och våra historier för att kanske hänga med. Vi kan skratta, busa, umgås med hög energi och mycket glädje. Vi kan även vara djupa, kramiga, behöver inte prata jämt, vi vet oftast vart vi har varandra och att mysa är det bästa vi vet. Kompispussar är okej. Att vara sig själv är självklart för man blir accepterad. Vare sig man har med eller utan studs. Vare sig man ena dagen är nere och vill vara själv och andra dagen är helt jävla dampig och kan inte sitta stilla och kan vrida sig av magkramper efter skrattanfallet man nyss hade.
Är det någon som mår dåligt ställer man upp. Lika så om någon vill ha med en och dela en upplevelse i deras liv. Jag hade tur som hittade er nästan direkt jag kom till Kiruna. Så många minnen! Ellan på träningen i mål, Malin med sin princesskrona, Katti och Ello på fest hos Katti, Sussi på bänken på innebandyn, Anna på Sussis inflyttningsfest.

Ni andra också i min närmsta umgångeskrets, ni är underbara! Jag kommer sakna er så sjukt mycket...


SuperTisdag!

Hur ska man fortsätta veckan efter en sån grym måndag kan man ju fundera!? Det fixar man med först lite häng med mina roomies och sen med ElloBello. Sen åkte jag och lekte med Emilia, min lilla trollunge som jag kommer sakna så grymt mycket. Hon utvecklas varje dag, så det känns i hjärtat att inte kunna vara med mer på hennes väg att bli stor. Vi lekte i alla fall inne på hennes rum och ja, hennes skratt kan få vem som helst att bli lycklig!

Körde därifrån till Brallan och gick en skogspromenad med dogzen, u t a n att jag först känt på gräset! Sen lekte vi också och efter ett tag kom även hennes tjej hem så då lekte vi alla tillsammans. Det kan låta lite fel, men det är otroligt awesome bara för vi kompiscrushar!

Har kanske ett nytt jobb på g nu också! Det svänger katten :P Nu är min stora fundering; om både måndagen och tisdagen varit så här grymma, hur ska onsdagen bli?
Nu ska jag lyssna färdigt på några grymma låtar med bla Britt, Katy Perry, Dubstep och massa fler, sedan ska jag sova och tagga morgondagen.


Jag skrev ditt namn på mig, bara för att visa vem jag tillhör<3


I Am Ready To Go, Lead Me Into the Light

Hej jag har tid att bara sitta ner. Nu en liten stund. Men borde egentligen skriva ett mail.. Och sova.

Jobbat idag, tre dagar kvar på jobbet. Efter jobbet drog jag direkt till stan och var med min fina Lisa!
"Jag valde bara ett namn på måfå och tänk! Jag råkar faktiskt heta det! :D"
I alla fall så åt jag en Jorin Pixxa Speciale, hittade två linnen och ah.. Kvalitetstid helt enkelt.

Åkte och bytte från gröna mjukisar till svarta och åkte ut till Laxforsen med min ena fru, Carro och vapendragarna Jonte och Sebban. Grillade, drack festis och bara myste. Sen åkte vi upp till Luossatoppen och blåste bort. Nä men vi klättrade lite och körde lite Titanic, jag och Carro ;P

Helt sjukt vad tiden går! Det kommer både kännas tomt och fyllt eller hur man nu ska säga. Jag skulle hemskt gärna vilja veta också ifall Jag saknar dig kommer att gå på bion i Vilhelmina också! Annars blir jag ganska ledsen, hade ju helst sett den här på plats på premiärdagen i Kiruna. Men nej, då är jag i Porjus.

Btw, jag är rätt så less på skitsnack.

Sova och drömma fina drömmar nu då, Moa snart kom ja!<3


You Have Turned My World Upside Down

Ligger och pratar med min Moa <3 Ska sova efter det för jag jobbar i morgon. Det kommer bli fullt upp den här sista veckan! Ska hinna träffa alla som vill :)

Var och kollade fotboll idag när min 3mening spelade mot Kiruna. Träffade Carro och hade lite chillmode<3 Sett film med mina bästa har jag också gjort!


Jag Har Gått InUnder Stjärnor

Jag älskar musik!


En Vecka Kvar!

Bloggtorkan har upphört och jag har återvänt från skogen! Det var riktigt bra i skogen, gillar ju att vara ute så. Synd att terrängen var så jävlig bara men det gick bra ändå, vi lyckades ju ta alla prover vi skulle plus typ 10 extra! På kvällarna var det jag som stod för underhållningen och jag fick höra att jag är en stämningshöjare och det gillar vi. Vi har haft det mysigt, lägereld i tältkåtan, radio och även lite discobelysning. Dessutom gillar jag min sovsäck och mitt liggunderlag väldigt mycket! Hur ska de klara sig utan mig? ;)

Landade med helikoptern där runt halv sex på fredag kväll, då var det bara att skynda sig in till stan, duscha och göra sig i ordning för att sedan sticka på grillfest med jobbet. Trevligt! Massa chefer och sånt där. Vi drog på krogen och sen på Arran DanceIt sen också. Förstår inte vad det var med folket! Jag kanske hade råkat få en liten lapp på ryggen som nån skrivit "ragga på mig" eller nåt. Lite kul i alla fall var att en tjej kom fram och sa att hon sett mig spela innebandy och att jag gjort intryck på henne.
Sov med Katti, nog för jag hade det riktigt bra i skogen men riktigt skönt att sova i en säng igen!

Idag så blev jag väckt flera ggr innan jag till slut orkade upp och då stack jag och gänget och åt, sen såg vi en film. Efter det så körde jag till Bralliz och Tralliz eller ja.. :P Spelat yatzy, sjungit sing star, fikat, raggat bil, var förbi nån förfest, spelat kort, pratat och bara umgåtts! Riktigt nice, som sagt, synd vi inte lärde känna varandra tidigare! Har som haft fullt upp hela veckan hittills.

Sitter och väntar på att min girlfriend ska komma hem så jag får prata lite med henne. Över 60 som gillat, roligt! <3


MobilH*#=*¤*!

Jag blir så ledsen! Tyckte väl att min mobil blev konstigt och ovanligt tyst... Sen nu när jag kollade så var ALLA mina sms borta :( Ska se om de kommer tillbaka om jag installerar om sms programmet men det känns ju lite hopplöst. Annars får jag ringa till support och gråta lite.
Haft en bra och trevlig kväll i alla fall med bralls och Ida. Förutom det här med mobilen nu då. Helvete :( Och förkyld känner jag mig också. Verkligen tagg för utevecka med jobbet, JIPPIE! Så det kommer vara lite dröjsmål med uppdatering här tills jag kommer tillbaka till cicilisationen.

I alla fall, jag är kär i den underbaraste och finaste tjejen i världen!

Hennes Röda GummiStövlar

Kvällen har varit social. Började med att åka till gruvvägen och träffa lite folk, många intressanta diskussionsämnen och massor av skön musik. Efter det åkte jag och en kille runt lite innan vi åkte för att crascha mina andra kompisars fest. Men det gjorde vi ju så klart inte utan joinade lekarna och jag fick äntligen träffa Carro igen. Väldigt kort och opersonligt men ändå. Sen åkte vi därifrån, jag släppte av min polare på första festen och körde sen till fest nummer tre som jag lovat att komma förbi på. Där var det mer chillmode men efter jag kom så var det både brottning, dans, striptease och innan jag åkte därifrån avslutade vi med lite hårdbrödmacka. Bokstavligen alltså, inte nåt weird påhitt utan hårdbröd med smör, kaviar och salami. Alla tre ställena var roliga och hade bra sällskap men var helt olika! Ingen av dem var ens i närheten av samma kategori så lite intressant. Själv så passar man ju in överallt ;)

Nu sitt ja i soffan och tänker i min ensamhet och lyssnar på musik. Är rätt sur också att då är man snäll och skjutsar och som tack blir man bestulen. Ge tillbaka min choklaaaadkaka! :(
Och igenom hela dagen och kvällen har mina tankar bara funnits hos en person. Så nu ska jag drömma om denna helt underbara människa också! Som verkligen behandlar mig bra... <3

Phascolarctos Cinereus

Hur du vet att du har en egen koala:

- Du har någon som kan klättra över och runt dig, som om du vore ett litet träd. Gillar alltså att klättra så du är inte den/det enda som blir klättrat på.

- Du får hårstrån i munnen ungefär sådär hela tiden du är med h@n.

- Ibland får du inte pussar, du får slickar. Tex på ögonbrynet.

- H@n är mindre än dig.

- H@n är väldigt kramig och mysig. Dock inte mysis (viktigt!).

- Du får en svag aning om att ni kommer åka till Australien någon gång i framtiden (koalans ursprungsland)

- Du hittar aldrig någon som är som den, väldigt sällsynt alltså.

Stämmer det in så är det mycket troligt att du har kommit över ett sällsynt exemplar av koalor. Visste du förresten att koalan är ett av få däggdjur som har fingeravtryck som precis som människan är individuellt?

I Said, Send Me An Angel And So They Did.

Idaaag har jag jobbat, silat ca 50 jordprover tror jag. Sen så har jag umgåtts med Brallz ett tag och kollat på tv när Kvisten gick vidare i stadskampen med sitt lag. Efter det så blev det en liten impuls och åkte upp på stan för att träffa DramaQueen, Blondie och Fammo eller hur det nu var haha. Mitt smeknamn som jag fick är hemligt :P Raggade runt nåt varv och sen "hem" och sova. Väntar bara på om finaste ska logga in på msn. Tror jag sover på soffan i natt ändå fast jag har hela lägenheten för mig själv. Jag och Ranja. Rania? Spela roll.


Jag vet bara att du har de finaste ögonen jag vet och jag kan titta på dig i evigheter<3

 


Stjärnan Är Tänd Så Nu Kan Jag Kanske Hitta Hem


Grejs...

Hittade nån lista jag gjort i februari 2010, låter svaren från dess stå kvar och skriver efter om nåt ändrats:

Lär känna mig som jag är nu i början av 2010

 
Namn: Jonna
 
Kallas för: Roxxy, Blind, Jerkor /och Jonkan
 
Stjärntecken: Kräftan
 
Höger eller vänsterhänt: Varför välja sida?
 
Piercingar: Öronen och läppen
 
Tatueringar: Vill ha! /Två st, en på benet och en på armen
 
Längd: 160 eller 161 /161 står det på passet
 
Skostorlek: 39-40
 
Hårfärg: Mörkblond? På vintern iaf
 
Fräknar: Nje /JA?!
 
Motto: Ride.Race.Live, Det är inte värre än man gör det till
 
Kär?: Ja
 
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland /JA, Hemma
 
Tycker du att du är attraktiv? Nä
 
Dricker du? Jodå /Mjölk är gott
 
Röker du? Usch
 
Vilket schampo använder du? Olika, de som luktar gott
 
Vilken parfym använder du? Roxy! /Och J.Lo
 
Vad är du rädd för? Bananer
 
Gillar du att tvätta? Nej men jag gillar att ha rena kläder
 
Gillar du berg- och dalbanor? Vet inte

 Senaste
 
Filmen du hyrde? Hyrde? Måste vara med innebandyn då vi hyrde L.A Gigalo och nån till /Minns inte
 
Filmen du köpte? Minns ej /Streetdance och Step Up 3
 
Låten du hörde: Lady Gaga - Just Dance /Deadmau5 - Raise your weapon
 
Låten du laddade ner? Allison Iraheto /Black and Yellow
 
Personen du ringde? Sofie /Mamma och Pappa
 
Personen som ringde dig? Sofie /Filip
 
TV-program du såg? Mtv /Vet inte
 
Person du tänkte på? Sofie /MOA
 
 Favorit…

Låt: Många är bra
 
Sak att göra: Mysa kanske
 
Sport: Innebandy
 
Dryck: Hallonsoda
 
Kläder: Just nu mjukisar
 
Film: Forrest Gump, walk the line
 
Bil: Dodge kanske /Min bil ;P
 
Serie: How I met your mother för tillfället
 
 Har du någonsin…
 
Gråtit över en pojke? Kanske nån gång
 
Gråtit över en flicka? Ja

Varit i slagsmål? Ja
 
Blivit arresterad? Nej!
 
Träffat någon från internet IRL? Haha ah
 
 Antal…
 
Gånger du varit kär? 1½ :P /Vet inte, svårt så här i efterhand. 2 kanske
 
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte
 
Hjärtan brustet på grund av dig? Ett par
 
Tjejer du kysst? Ska man räkna sånt? Inte över 100 iaf, vet inte ens om det är över 50
 
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Få /eller ja ett par i alla fall
 
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Över 10 ggr
 
Senaste…
 
Boken du läste? Kalle Anka-pocket ;) /Harry Potter 7
 
Personen du fick e-mail av? mamma /Löneansvarig
 
Personen du fick brev av? Emma /Mamma var det nog
 
Personen du fick sms av? Maja /Moa
 
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Nyår /Lördags på släktträffen
 
Saken du köpte? En t-shirt på Lindex /nyss beställt hårddiskar, annars i affär var det hörlurar
 
Vad har du gjort idag? Vaknat, pratat, sett nån musikvideo och smsar /legat med migrän, smsat, sett film och umgåtts och lite sånt
 
Brukar du svära mycket? Nej
 
När stiger du upp på morgonen? Olika. Försöker komma upp före 11 de dagar Sofie jobbar iaf /Då klockan snoozat nån gång och jag måste upp
 
Vad har du på dig? Mjukisbyxor, långkalsong, t-shirt och ziphood tröja /t-shirt och trosor
 
Vad ska du göra ikväll? Förhoppningsvis kramas, kanske på träning också /umgås
 
Vad är du allergisk mot? Inget
 
Var har du ont? Ingenstans just nu /nyckelbenet
 
Använder du hårspray? Sometimes
 
Kan du stå på händer? Lite
 
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark /Båda
 
Salt eller socker? Beror på
 
Gillar du ketchup? NEJ
 
Är du glad nu? Jodå
 
Var du glad igår? Till och från /Jodå
 
Vad dansar du till? Allt som är bra
 
Stockholm är… ? Överskattat
 
Göteborg är… ? En plats jag vill besöka
 
Kan du sjunga? Nej
 
Spaghetti eller makaroner? Båda
 
Land du vill besöka? Australien bland annat. Och Kanada så klart /Afrika, USA och VÄRLDEN!! 


Ovärt

Jag hade tänkt skriva nåt vettigt här men jag vet inte riktigt vad... Har bara två saker i tankarna nu egentligen.

Suttit med det här inlägget i säkert en halvtimme nu och tänker fortfarande på samma och kommer inte på nåt att skriva. Lagt ut en bild på bdb som inte heter bdb längre. Sååå... Äsch nej jag lägger ner det här, testar igen i morgon. Min Moa hälsar i alla fall ;P

Hata Migrän

Ååååh Paltkoma! Plus att man mår illa och har värsta huvudvärken, man riktigt älskar att ha migrän... Började se nån halvt creepy följetång på youtube i morse då jag låg och knappt kunde röra mig men inte somna om: MarbleHornets. Inte så jättetrovärdigt och jättebra men man blev lite fast ändå, får se om man orkar se klart hela alltet.

Smset jag fått i natt som jag läste i morse var bland det bästa jag har fått, blir glad bara av att tänka på det! DU gör mig glad!

Nej om man ska leta upp fler telefonnummer att ringa, samla mod för att prata med cheferna i morgon och ta och beställa lite från cdon... Nu åker Katti också och är borta i en vecka, kommer kännas tomt men Sussituss är ju kvar i alla fall.


Hemlängtan

Okej, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. För första gången känner jag nu att jag verkligen inte vill vara här uppe utan längtar hem. Ordentligt. Jag vill ha nära till mormor och morfar, farfar. Min familj och hundarna. Jag vill kunna vara med på slakten, se när första snön kommer och kunna utnyttja vintern! Inte som här där jag ser all snö men har varken skoter eller skidor eller nåt att njuta av den med. Det har ingenting med själva Kiruna att göra, allt som är här kan jag hantera. Det har med Klimpfjäll och allt som hör till det beror på. Och så en söt sak nån mil bort då ;P Men mest på grund av allt det hemma så klart. Jag saknar mitt rum... Och vännerna i och runt om Vilhelmina. JAG VILL HEM NU! Det här är inte roligt längre även om jag har underbara vänner <3

I alla fall.. Jag tycker om nån jävligt mycket. Eller inte nån, fel ord. En underbar person! Kritikerna får säga vad de vill men jag tror nog det kan bli bra för det är inte som nåt annat jag varit med om tidigare.


Här är presenten jag gjorde, en tavla av och till den som fyllde år nu den 2a <3

Kvällens låt
http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o&ob=av2e

Nu ska jag sova, tänka och drömma. Drömmar kan bli sanna, visste ni det? Godnatt 


Up and Far, Far Away...

Vi hade släktträff i lördags i kombo med en Järvsjö Kulturdag. Det var lyckat och trevligt! Ganska mycket folk kom och jag var mest fotograf. Annars då, jo jag har varit massa men för lite med den finaste. Sen så suger det här men allt har en mening och det är bara att vänta och se. Jag får nästan lite panik då jag tänker på hur långt borta du är och att vi inte kommer ses på ett väldigt bra tag. Får koncentrera mig på jobbet och vännerna här i stället så ska det nog gå bra :)

Jobba i morgon då! Nu ska jag bädda och kanske lägga mig. Gå ut en liten snabbis först bara. Packa in mina saker gör jag imorgon...

RSS 2.0